Postzegels met een persoonlijk ontwerp

Om echt indruk te maken kun je een postzegel ontwerpen in het design van jouw gemaakt kaartje. Hiervoor kun je een 'postzegel ontwerp op maat' bestellen, welke je vervolgens zelf kunt uploaden op de website van PostNL. Ga je voor de full package? Kies dan ook voor een bijpassende sluitzegel en adresetiket!

 

HOE WERKT HET?

Bij elk gemaakt kaartje, zowel trouwkaarten als geboortekaartjes, zijn bijpassende postzegels te maken. Ik ga persoonlijk voor je aan de slag en mail je vervolgens eerst het voorbeeld. Als het ontwerp naar je zin is kun je via een iDEAL betaalverzoek en ontwerp bestellen en ontvang je het bestand. Deze kun je vervolgens zelf uploaden op de website van PostNL. Zij gaan de postzegels uiteindelijk voor je maken. LET OP: Voor postzegels is het drukken met folie niet mogelijk!

WAT KOST HET?

Voor slecht € 7,95 heb jij een ontwerp voor een bijpassende postzegel. Dit bestand kun je vervolgens zelf uploaden op de website van PostNL. Nadat je het ontwerp hebt geupload op hun website kun je de postzegels afrekenen en zorgen zij dat de postzegels bij jou thuisbezorgd worden.

DIT WIL IK!

Dat snap ik! Een persoonlijke postzegel maakt het kaartje echt helemaal af. Ik vind ze echt waan-zin-nig en hoe leuk om zo'n mooie envelop op de deurmat te vinden. Hieronder kun je het ontwerp voor de postzegel bestellen.

Bestel ontwerp