Mooi verzenden
Villa Pluis > Mooi verzenden

Mooi verzenden

Als ik ergens een zwak voor heb dan is het voor mooi ingepakte cadeautjes of post. Want hoe leuk is het om een mooi pakketje in de brievenbus te vinden? Als ontvanger echt een cadeautje, zeker als het kaartje dat in de envelop zit ook nog zo mooi matcht. Op deze pagina vind je wat inspiratie hoe je jouw kaart het mooiste op de post kan doen! Heb je hulp nodig? Dan sta ik graag voor je klaar. 
 

ENVELOP

Het begint natuurlijk bij de envelop. Kies een envelop die mooi past bij je kaartje. Probeer niet te kiezen voor een envelop in dezelfde kleur als de kaart: je hebt vrijwel altijd kleurverschil. In dat geval kun je beter kiezen voor een heel andere kleur. De kunst is eigenlijk om een kleur uit de details te laten terugkomen in de envelop. Hier laat ik je wat voorbeelden zien wat een envelop al kan doen als je kiest voor een andere kleur dan de kaart.

SLUITZEGELS

Als je de envelop gekozen hebt kun je gaan kijken naar versieringen. Ga ook hier niet op zoek naar dezelfde kleur. Op een kraft envelop wil je geen kraft sticker plakken. Je hebt dan naast kleurverschil ook nog eens dat de sticker weg valt vanwege de kleuren. Je wil juist dat de sticker er uit springt. Kijk weer naar een kleur die mooi matcht bij het kaartje en afsteekt van de envelop.
 

ADRESETIKETTEN MET FOLIE

Ze zijn afgewerkt met goudfolie en beschikbaar in 3 varianten. Wist je dat ik ook bijpassende adresetiketten voor je kan maken? En dat ook daar de adresen al op gedrukt kunnen worden als je dat zou willen? Stuur me gerust een berichtje als je dit zou willen of als je graag meer hierover hoort.