Over Villa Pluis

Hoi, mijn naam is Sanne en ik heb in 2013 Villa Pluis opgericht. Eigenlijk begon het allemaal in 2011, ik ging afgestudeerd aan de slag bij lief! lifestyle. In die periode was mijn zusje zwanger en ik ontwierp mijn eerste geboortekaartje! Dit vond ik zo leuk om te mogen doen dat ik besloot dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.

Het is zo bijzonder om voor mooie momenten van anderen een passend kaartje te mogen maken. Ik doe dit met heel veel liefde en oog voor detail, kleine dingetjes die een ontwerp net wat meer geven.

Ontwerpen vind ik het allerleukste wat er is, maar daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan het maken van mooie herinneringen met mijn vriend Leroy en ons samengestelde gezin van 5 (!) kinderen, ga ik heel graag sushi eten en hou ik mijn sneakerverslaving in stand. Ook eindeloos kletsen met mijn vriendinnen is iets waar ik graag tijd voor vrij maak.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Kijk dan gerust even rond op deze website of stuur me een berichtje. Gewoon thee (of wijn!) drinken om kennis te maken en wellicht tot een leuke samenwerking te komen vind ik ook leuk!


Liefs,
Sanne