Mooi verzenden

Hoe leuk is het om tussen al die 'gewone' post een mooie envelop op de deurmat te vinden? Voor de ontvanger echt een cadeautje, zeker als het kaartje dat in de envelop zit ook nog zo mooi matcht. Hier vind je wat inspiratie hoe je jouw kaart het mooiste op de post kan doen!

Wil je echt uit je dak gaan, dan kun je de binnenkant van de envelop ook nog mooi maken. Deze inlays zijn niet in de webshop beschikbaar, want ik maak ze op maat voor je. Klik hier als je deze wil bestellen of meer informatie wil.

ENVELOPPEN

Het begint natuurlijk bij de envelop. Kies een envelop die mooi past bij je kaartje. Probeer niet te kiezen voor een envelop in dezelfde kleur als de kaart: je hebt vrijwel altijd kleurverschil. In dat geval kun je beter kiezen voor een heel andere kleur. De kunst is eigenlijk om een kleur uit de details te laten terugkomen in de envelop. Heb je een kaart in een egale kleur? Kies dan voor de kleur van de tekst, of voor een heel andere kleur.

SLUITZEGELS

Als je de envelop gekozen hebt kun je gaan kijken naar versieringen. Ga ook hier niet op zoek naar dezelfde kleur. Op een kraft envelop wil je geen kraft sticker plakken. Je hebt dan naast kleurverschil ook nog eens dat de sticker weg valt vanwege dezelfde kleuren. Je wil juist dat de sticker er uit springt! Kijk ook hier weer naar een kleur die zit in de details van de kaart en mooi past bij de envelop.

Postzegels met een persoonlijk ontwerp

Om echt indruk te maken kun je een postzegel ontwerpen in het design van jouw gemaakt kaartje. Hiervoor kun je een 'postzegel ontwerp op maat' bestellen, welke je vervolgens zelf kunt uploaden op de website van PostNL.

 

HOE WERKT HET?

Bij elk gemaakt kaartje, zowel trouwkaarten als geboortekaartjes, zijn bijpassende postzegels te maken. Ik ga persoonlijk voor je aan de slag en mail je vervolgens eerst het voorbeeld. Als het ontwerp naar je zin is kun je via een iDEAL betaalverzoek en ontwerp bestellen en ontvang je het bestand. Deze kun je vervolgens zelf uploaden op de website van PostNL. Zij gaan de postzegels uiteindelijk voor je maken. LET OP: Voor postzegels is het drukken met folie niet mogelijk!

WAT KOST HET?

Voor slecht € 7,95 heb jij een ontwerp voor een bijpassende postzegel. Dit bestand kun je vervolgens zelf uploaden op de website van PostNL. Nadat je het ontwerp hebt geupload op hun website kun je de postzegels afrekenen en zorgen zij dat de postzegels bij jou thuisbezorgd worden.

DIT WIL IK!

Dat snap ik! Een persoonlijke postzegel maakt het kaartje echt helemaal af. Ik vind ze echt waan-zin-nig en hoe leuk om zo'n mooie envelop op de deurmat te vinden. Hieronder kun je het ontwerp voor de postzegel bestellen.

Bestel ontwerp