Werkwijze

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Werkwijze


WERKWIJZE

Stap 1:
Wanneer mijn stijl je aanspreekt of je hebt een mooi kaartje op de website gezien, wil ik natuurlijk graag weten wat je wensen zijn. Dit kunnen we bespreken aan huis (alleen op Goeree-Overflakkee), maar meestal lukt het ook prima via de mail. Omdat elk kaartje nieuw voor jullie gemaakt wordt, wordt de prijs bepaald aan de hand van jullie wensen. De eerste stap is dus de offerte, zodat jullie een indicatie van de prijs hebben voor ik voor jullie aan de slag ga.

Stap 2:
Wanneer de offerte door jullie is goedgekeurd maak ik een planning voor de kaart en ga ik aan de slag met jullie (nieuwe) ontwerp. Ik maak een eerste opzet en deze verzend ik via de mail waar jullie op kunnen reageren. Deze aanmerkingen verwerk ik weer in het ontwerp en zo gaan we net zo lang door tot het kaartje helemaal naar jullie wens is. Het voordeel van het contact via de mail is dat je altijd dezelfde persoon voor je hebt en je nooit lang op antwoord hoeft te wachten.

Stap 3:
Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het digitale ontwerp, wordt er een proefdruk voor jullie gemaakt. Na ontvangst van het proefkaartje kun je nog wijzigingen doorgeven. Deze ontvang je dan weer via de mail. Het is mogelijk om meteen de enveloppen mee te sturen met de proefdruk, dan kun je deze gaan schrijven. Ook sluitzegels en adresetiketten kunnen gemaakt worden in de stijl van het kaartje en meteen meegestuurd worden.

Stap 4:
Wanneer jullie kindje geboren is mail je mij de ontbrekende gegevens. Ik verwerk deze in het laatste, digitale ontwerp en nadat jullie deze versie hebben goedgekeurd stuur ik het door naar de drukker. De levertijd van de geboortekaartjes is ongeveer 2-3 werkdagen, maar wanneer je gekozen hebt voor een kaartje met een bepaalde druktechniek of afwerking, of kaartjes die door mij in elkaar worden gezet is de gemiddelde levertijd 4 tot 5 werkdagen. Vind je dit te lang duren? Er kan een spoedopdracht gemaakt worden van de bestelling. Hou er wel rekening mee dat er dan extra kosten in rekening worden gebracht.

Stap 5
Je ontvangt de kaartjes thuis. De kaartjes ontvang je ongevouwen, maar ze zijn voorzien en van een rillijn. Omvouwen is dus zo gedaan! Heb je labelkaarten of kaarten met een losse foto, label, of een touwtje besteld? Dan moet je ze zelf nog in elkaar zetten. Zie je dat niet zitten? Geef dit dan vooraf aan. De extra kosten om de kaartjes voor mij in elkaar te laten zetten starten vanaf € 45,00.