Werkwijze

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Werkwijze


WERKWIJZE

Stap 1:
Wanneer mijn stijl je aanspreekt of je hebt een mooi kaartje op de website gezien, wil ik natuurlijk graag weten wat je wensen zijn. Dit kunnen we bespreken aan huis (alleen op Goeree-Overflakkee), maar meestal lukt het ook prima via de mail. Omdat elk kaartje nieuw voor jullie gemaakt wordt, wordt de prijs bepaald aan de hand van jullie wensen. De eerste stap is dus de offerte, zodat jullie een indicatie van de prijs hebben voor ik voor jullie aan de slag ga.

Stap 2:
Wanneer de offerte door jullie is goedgekeurd maak ik een planning voor de kaart en ga ik aan de slag met jullie (nieuwe) ontwerp. Ik maak een eerste opzet en deze verzend ik via de mail waar jullie op kunnen reageren. Deze aanmerkingen verwerk ik weer in het ontwerp en zo gaan we net zo lang door tot het kaartje helemaal naar jullie wens is. Het voordeel van het contact via de mail is dat je altijd dezelfde persoon voor je hebt en je nooit lang op antwoord hoeft te wachten.

Stap 3:
Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het digitale ontwerp, wordt er een proefdruk voor jullie gemaakt. Na ontvangst van het proefkaartje kun je nog wijzigingen doorgeven. Deze ontvang je dan weer via de mail. Het is mogelijk om meteen de enveloppen mee te sturen met de proefdruk, dan kun je deze gaan schrijven. Ook sluitzegels en adresetiketten kunnen gemaakt worden in de stijl van het kaartje en meteen meegestuurd worden.

Stap 4:
Wanneer jullie kindje geboren is mail je mij de ontbrekende gegevens. Ik verwerk deze in het laatste, digitale ontwerp en nadat jullie deze versie hebben goedgekeurd stuur ik het door naar de drukker. De levertijd van de geboortekaartjes is ongeveer 2-3 werkdagen, maar wanneer je gekozen hebt voor een kaartje met een bepaalde druktechniek of afwerking, of kaartjes die door mij in elkaar worden gezet is de gemiddelde levertijd 4 tot 5 werkdagen. Vind je dit te lang duren? Er kan een spoedopdracht gemaakt worden van de bestelling. Hou er wel rekening mee dat er dan extra kosten in rekening worden gebracht.

Stap 5
Je ontvangt de kaartjes thuis. De kaartjes ontvang je ongevouwen, maar ze zijn voorzien en van een rillijn. Omvouwen is dus zo gedaan! Heb je labelkaarten of kaarten met een losse foto, label, of een touwtje besteld? Dan moet je ze zelf nog in elkaar zetten. Zie je dat niet zitten? Geef dit dan vooraf aan. De extra kosten om de kaartjes voor mij in elkaar te laten zetten starten vanaf € 45,00.

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een (offerte)aanvraag en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. 

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne