Verzendservice


Wil je jouw bestelde geboortekaartjes of trouwkaarten / overige kaarten door Villa Pluis laten versturen? Dan betaal je voor adressen in Nederland € 1,50* per geboortekaartje. Buiten Nederland (in de rest van Europa) is dit € 2,25 per geboortekaartje.
De prijs is als volgt opgebouwd:

  • Postzegel (tot 20 gram € 0,96 ct)
  • Geboortekaartje of trouwkaart/overige kaart in envelop doen
  • Etiket in lettertype geboortekaartje of trouwkaart/overige kaart
  • Enveloppen sluiten en eventueel voorzien van sluitzegel

Heb je een geboortekaartje of trouwkaart / overige kaart besteld met een tekstlabel of polaroid en wil je dat ik deze voor je in elkaar zet? Dat kan vanaf € 45,00 extra. Deze geboortekaartjes of trouwkaarten /  overige kaarten worden dan 1-2 werkdagen later naar je toegestuurd, omdat er veel werk gaat zitten in het in elkaar zetten van deze geboortekaartjes. Let op: de dag van verzending komt nog op de levertijd van de kaarten!

*Deze prijs is gebaseerd op het gewicht van 1 geboortekaartje! Wanneer er een extra kaartje in de envelop gaat (bijvoorbeeld een uitnodiging voor een kraamfeest) kan het zomaar zijn dat er een extra postzegel op de envelop moet komen.

Ik ben met zwangerschapsverlof!

Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik van 16 juli 2021 t/m 14 november 2021 niet aan werk. Wel kun je een offerteaanvraag doen wanneer je bent uitgerekend op of na 15 november 2021. Offerteaanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord hebt. Aangevraagde proefkaarten via de website worden niet verzonden in deze periode.

De webshop is tijdens mijn verlof open. Dit betekent dat je bestellingen kunt blijven plaatsen voor sluitzegels, adresetiketten, ansichtkaarten en geboorteposters. De levertijd is tijdens mijn verlof 7-9 werkdagen. Proefkaarten worden deze periode niet verzonden.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me ook mailen tijdens mijn verlof als je vragen hebt. 

Liefs,
Sanne