Verzendservice


Wil je jouw bestelde geboortekaartjes of trouwkaarten / overige kaarten door Villa Pluis laten versturen? Dan betaal je voor adressen in Nederland € 1,50* per geboortekaartje. Buiten Nederland (in de rest van Europa) is dit € 2,25 per geboortekaartje.
De prijs is als volgt opgebouwd:

  • Postzegel (tot 20 gram € 0,96 ct)
  • Geboortekaartje of trouwkaart/overige kaart in envelop doen
  • Etiket in lettertype geboortekaartje of trouwkaart/overige kaart
  • Enveloppen sluiten en eventueel voorzien van sluitzegel

Heb je een geboortekaartje of trouwkaart / overige kaart besteld met een tekstlabel of polaroid en wil je dat ik deze voor je in elkaar zet? Dat kan vanaf € 45,00 extra. Deze geboortekaartjes of trouwkaarten /  overige kaarten worden dan 1-2 werkdagen later naar je toegestuurd, omdat er veel werk gaat zitten in het in elkaar zetten van deze geboortekaartjes. Let op: de dag van verzending komt nog op de levertijd van de kaarten!

*Deze prijs is gebaseerd op het gewicht van 1 geboortekaartje! Wanneer er een extra kaartje in de envelop gaat (bijvoorbeeld een uitnodiging voor een kraamfeest) kan het zomaar zijn dat er een extra postzegel op de envelop moet komen.

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een proefkaartje aanvragen, een (offerte)aanvraag doen en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. Aangevraagde proefkaarten met een uitgerekende datum tussen 17 juli 2021 en 14 november 2021 worden niet verzonden.

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne