Hoi, mijn naam is Sanne van der Laan en ik heb in 2013 Villa Pluis opgericht. Eigenlijk begon het allemaal in 2011, ik ging afgestudeerd aan de slag bij lief! lifestyle. In die periode was mijn zusje zwanger en ik ontwierp mijn eerste geboortekaartje! Dit vond ik zo leuk om te mogen doen dat ik besloot dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.

Het is zo bijzonder om voor mooie momenten van anderen een passend kaartje te mogen maken. Ik doe dit met heel veel liefde en oog voor detail, kleine dingetjes die een ontwerp net wat meer geven.

Ontwerpen vind ik het allerleukste wat er is, maar daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan het maken van mooie herinneringen met mijn man en dochter en ga ik heel graag sushi eten. Ook eindeloos kletsen met mijn vriendinnen is iets waar ik graag tijd voor vrij maak.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bekijk dan gerust mijn werk, werkwijze of stuur me eens een berichtje. Gewoon thee drinken om kennis te maken en wellicht tot een leuke samenwerking te komen vind ik ook leuk!

geboortekaartjes geboortekaartje villa pluis villapluis www.villapluis.nl babykaart babykaartje middelharnis geboorte

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een (offerte)aanvraag en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. 

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne