Hoi, mijn naam is Sanne van der Laan en ik heb in 2013 Villa Pluis opgericht. Eigenlijk begon het allemaal in 2011, ik ging afgestudeerd aan de slag bij lief! lifestyle. In die periode was mijn zusje zwanger en ik ontwierp mijn eerste geboortekaartje! Dit vond ik zo leuk om te mogen doen dat ik besloot dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.

Het is zo bijzonder om voor mooie momenten van anderen een passend kaartje te mogen maken. Ik doe dit met heel veel liefde en oog voor detail, kleine dingetjes die een ontwerp net wat meer geven.

Ontwerpen vind ik het allerleukste wat er is, maar daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan het maken van mooie herinneringen met mijn man en dochter en ga ik heel graag sushi eten. Ook eindeloos kletsen met mijn vriendinnen is iets waar ik graag tijd voor vrij maak.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bekijk dan gerust mijn werk, werkwijze of stuur me eens een berichtje. Gewoon thee drinken om kennis te maken en wellicht tot een leuke samenwerking te komen vind ik ook leuk!

geboortekaartjes geboortekaartje villa pluis villapluis www.villapluis.nl babykaart babykaartje middelharnis geboorte