Mooi verzenden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Enveloppen & meer


Enveloppen & meer

Hier vind je verschillende soorten en maten enveloppen, mooie (bijpassende) sluitzegels en adresetiketten. Ook vind je hier onze verzendservice. Staat er niet bij wat je zoekt? Laat het gerust weten, dan kunnen we het misschien apart voor je maken of bestellen.

Enveloppen

Voor elk geboortekaartje of trouwkaart bieden we het juiste formaat envelop. Naast de standaard witte enveloppen zijn er ook gekleurde enveloppen in de kleuren lichtroze, roze, lichtblauw, blauw en lichtgroen.
TIP: Op aanvraag kunnen we ook andere kleurtjes bestellen.

Bekijk hier alle enveloppen

Overige enveloppen

Naast witte en gekleurde enveloppen hebben we ook prachtige kraft enveloppen, parelmoer enveloppen en transparante enveloppen in veel verschillende formaten.
TIP: Transparante enveloppen zijn leuk te vullen met confetti!

Bekijk hier alle enveloppen

Sluitzegels

De verzending van het geboortekaartje of trouwkaart maak je af met een mooie sluitzegel. We hebben standaard sluitzegels, bijpassende sluitzegels en op maat gemaakte sluitzegels.
Bekijk hier alle sluitzegels

Adresetiketten

Wil je de verzending echt helemaal compleet maken, dan zijn er nog adresetiketten. We hebben standaard adresetiketten, bijpassende adresetiketten en op maat gemaakte adresetiketten. Voor alle adresetiketten geldt dat je het adres er op kunt laten printen in het lettertype van het geboortekaartje of trouwkaart of dat je deze zelf op de etiketten schrijft.
Bekijk hier alle adresetiketten