Levertijden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Levertijden


Alle geboortekaartjes en en trouwkaarten die op de website staan zijn uit leverbaar. Op andere papiersoorten dan het standaard papier zit een levertijd van 2-3 dagen. Geboortekaartjes of trouwkaarten op deze papiersoort zul je dus binnen 2 – 3 werkdagen ontvangen. Geboortekaartjes en trouwkaarten voorzien van foliedruk en geboortekaartjes of trouwkaartjes die door Villa Pluis in elkaar gezet worden zit een langere levertijd, namelijk 4-5 werkdagen.

Ben je woonachtig op Goeree-Overflakkee, dan kunnen de geboortekaartjes of trouwkaarten (afhankelijk van de papiersoort, druktechniek en of de geboortekaartjes of trouwkaarten door Villa Pluis in elkaar gezet worden) ook afgehaald worden in Middelharnis.

Enveloppen
Het is mogelijk om de enveloppen vooraf te ontvangen, zodat je ze vast kunt schrijven. Ik verzend de enveloppen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het volledige factuurbedrag. Je betaalt € 4,95 extra aan verzendkosten. Deze zending wordt verzorgd door Post NL en ontvang je via de reguliere brievenbuspost.
Gekleurde enveloppen zijn niet altijd in bepaalde aantallen op voorraad! Geef daarom ruim op tijd aan als je graag enveloppen bij het geboortekaartje of de trouwkaart wilt hebben! Ik zorg dat deze voor jullie klaar liggen.

Geboortekaartjes
Geboortekaartjes die op de site staan zijn direct leverbaar. Afhankelijk van wanneer de gegevens van je kindje zijn doorgegeven, worden de geboortekaartjes op standaard papier zonder bijzonderheden dezelfde dag nog verwerkt. De levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen en kaarten met een bijzondere afwerking zoals foliedruk hebben een levertijd van ongeveer 4-5 werkdagen.

Proefkaartje
Het leveren van een proefdruk is ongeveer 2-3 werkdagen en kaarten met een bijzondere afwerking zoals foliedruk hebben een levertijd van ongeveer 4-5 werkdagen.

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een proefkaartje aanvragen, een (offerte)aanvraag doen en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. Aangevraagde proefkaarten met een uitgerekende datum tussen 17 juli 2021 en 14 november 2021 worden niet verzonden.

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne