Levertijden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Levertijden


Alle geboortekaartjes en en trouwkaarten die op de website staan zijn uit leverbaar. Op andere papiersoorten dan het standaard papier zit een levertijd van 2-3 dagen. Geboortekaartjes of trouwkaarten op deze papiersoort zul je dus binnen 2 – 3 werkdagen ontvangen. Geboortekaartjes en trouwkaarten voorzien van foliedruk en geboortekaartjes of trouwkaartjes die door Villa Pluis in elkaar gezet worden zit een langere levertijd, namelijk 4-5 werkdagen.

Ben je woonachtig op Goeree-Overflakkee, dan kunnen de geboortekaartjes of trouwkaarten (afhankelijk van de papiersoort, druktechniek en of de geboortekaartjes of trouwkaarten door Villa Pluis in elkaar gezet worden) ook afgehaald worden in Middelharnis.

Enveloppen
Het is mogelijk om de enveloppen vooraf te ontvangen, zodat je ze vast kunt schrijven. Ik verzend de enveloppen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het volledige factuurbedrag. Je betaalt € 4,95 extra aan verzendkosten. Deze zending wordt verzorgd door Post NL en ontvang je via de reguliere brievenbuspost.
Gekleurde enveloppen zijn niet altijd in bepaalde aantallen op voorraad! Geef daarom ruim op tijd aan als je graag enveloppen bij het geboortekaartje of de trouwkaart wilt hebben! Ik zorg dat deze voor jullie klaar liggen.

Geboortekaartjes
Geboortekaartjes die op de site staan zijn direct leverbaar. Afhankelijk van wanneer de gegevens van je kindje zijn doorgegeven, worden de geboortekaartjes op standaard papier zonder bijzonderheden dezelfde dag nog verwerkt. De levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen en kaarten met een bijzondere afwerking zoals foliedruk hebben een levertijd van ongeveer 4-5 werkdagen.

Proefkaartje
Het leveren van een proefdruk is ongeveer 2-3 werkdagen en kaarten met een bijzondere afwerking zoals foliedruk hebben een levertijd van ongeveer 4-5 werkdagen.

Ik ben met zwangerschapsverlof!

Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik van 16 juli 2021 t/m 14 november 2021 niet aan werk. Wel kun je een offerteaanvraag doen wanneer je bent uitgerekend op of na 15 november 2021. Offerteaanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord hebt. Aangevraagde proefkaarten via de website worden niet verzonden in deze periode.

De webshop is tijdens mijn verlof open. Dit betekent dat je bestellingen kunt blijven plaatsen voor sluitzegels, adresetiketten, ansichtkaarten en geboorteposters. De levertijd is tijdens mijn verlof 7-9 werkdagen. Proefkaarten worden deze periode niet verzonden.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me ook mailen tijdens mijn verlof als je vragen hebt. 

Liefs,
Sanne