FAQ


Bij Villa Pluis kun je een bestaand geboortekaartje van de website gratis aanvragen. Na ontvangst kun je nog wijzigingen doorgeven. Het proefkaartje is gratis en vrijblijvend. Wil je meerdere proefkaartjes ontvangen? Dan is elk volgend proefkaartje € 2,95.

Wil je een proefkaartje ontvangen van een aangepast ontwerp of een heel nieuw ontwerp? Dit kan alleen wanneer de offerte door jullie is goedgekeurd en ik definitief voor jullie de kaartjes ga maken.

Deze website heeft geen online ontwerptool en dat hebben is met een reden gedaan. Als een bestaand geboortekaartje of trouwkaartje voor jou aangepast mag worden, wil ik je namelijk kunnen verzekeren van kwaliteit. Ik zorg ervoor dat alles goed en recht staat, dat alle kleuren kloppen en dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan als het kaartje eenmaal gedrukt is. Natuurlijk is het mogelijk om het kaartje volledig aan te passen naar jouw wensen. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik probeer de geboortekaartjes, trouwkaarten en overige kaartjes zo snel mogelijk te leveren. Op de standaard papiersoort en standaard druktechniek kan ik garanderen dat het kaartje diezelfde dag nog naar je verzonden wordt. Op andere papiersoorten en druktechnieken, zoals goudfolie, of kaartjes die ik voor jullie in elkaar ga zetten zit een levertijd. Deze kaartjes worden doorgaans binnen 4-5 werkdagen naar je verzonden.

Woon je op Goeree-Overflakkee? Dan kun je de kaartjes die gedrukt zijn op de standaard papiersoort diezelfde dag afhalen. Bestel je geboortekaartjes, trouwkaarten of overige kaartjes op een andere papiersoort of met een andere druktechniek? Dan kun je deze kaartjes komen ophalen of laten bezorgen wanneer bekend is dat de kaartjes klaar zijn.

Problemen probeer ik zo snel mogelijk voor je op te lossen. Mocht er iets niet helemaal goed gaan of je hebt een probleem met de levering of kwaliteit van de kaartjes, laat het me dan zo snel mogelijk weten. Ik probeer zo snel mogelijk uit te zoeken hoe ik jouw probleem kan oplossen.

Alle kaartjes zijn te bestellen via de mail of via het contactformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien wil je iets weten wat niet tussen de meest gestelde vragen staat. In dat geval kun een berichtje sturen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.