Brandrep


BRANDREP
Lijkt het je leuk om brandrep te worden voor Villa Pluis? Een brandrep is een samenwerking tussen jou en Villa Pluis. Hiervoor maak je foto’s met of zonder jouw kindje van een bepaald product en promoot deze. De samenwerking loopt via Instagram en Facebook, waarbij Instagram de voorkeur heeft.
Om brandrep te kunnen worden heb ik een aantal punten samengesteld die van toepassing op jou moeten zijn. Wanneer je voldoet aan deze eisen en je vindt het leuk om producten te promoten, wordt er een contract opgesteld. In het contract staan onder andere de afspraken die we maken, zoals de kwaliteit van de foto’s, de achtergrond en het gebruik ervan op social media. Wanneer je brandrep bent ontvang je het afgesproken artikel thuis.

BRAND ENTHUSIAST
Vind je het leuk om wel producten te promoten, maar wil je de producten zelf uit kunnen kiezen? Dan past brand enthusiast misschien beter bij jou. Hier ontvang je geen gratis product, maar wel een kortingscode die je kunt gebruiken op een zelf uitgekozen artikel.

IK WIL SAMENWERKEN!
Leuk! Stuur een mail naar info@villapluis.nl en vermeld de volgende punten:
– Wil je brandrep of brand enthusiast worden?
– Waarom ben jij een goede brandrep / brand enthusiast?
– De naam van jouw Instagramaccount (en zorg dat dit een openbaar profiel is)
– Een aantal foto’s van de kinderkamer

SOCIAL MEDIA
Volg Villa Pluis op Instagram. Op dit account zoek ik ook regelmatig naar nieuwe samenwerkingen.

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een (offerte)aanvraag en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. 

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne