Brandrep


BRANDREP
Lijkt het je leuk om brandrep te worden voor Villa Pluis? Een brandrep is een samenwerking tussen jou en Villa Pluis. Hiervoor maak je foto’s met of zonder jouw kindje van een bepaald product en promoot deze. De samenwerking loopt via Instagram en Facebook, waarbij Instagram de voorkeur heeft.
Om brandrep te kunnen worden heb ik een aantal punten samengesteld die van toepassing op jou moeten zijn. Wanneer je voldoet aan deze eisen en je vindt het leuk om producten te promoten, wordt er een contract opgesteld. In het contract staan onder andere de afspraken die we maken, zoals de kwaliteit van de foto’s, de achtergrond en het gebruik ervan op social media. Wanneer je brandrep bent ontvang je het afgesproken artikel thuis.

BRAND ENTHUSIAST
Vind je het leuk om wel producten te promoten, maar wil je de producten zelf uit kunnen kiezen? Dan past brand enthusiast misschien beter bij jou. Hier ontvang je geen gratis product, maar wel een kortingscode die je kunt gebruiken op een zelf uitgekozen artikel.

IK WIL SAMENWERKEN!
Leuk! Stuur een mail naar info@villapluis.nl en vermeld de volgende punten:
– Wil je brandrep of brand enthusiast worden?
– Waarom ben jij een goede brandrep / brand enthusiast?
– De naam van jouw Instagramaccount (en zorg dat dit een openbaar profiel is)
– Een aantal foto’s van de kinderkamer

SOCIAL MEDIA
Volg Villa Pluis op Instagram. Op dit account zoek ik ook regelmatig naar nieuwe samenwerkingen.

Ik ben met zwangerschapsverlof!

Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik van 16 juli 2021 t/m 14 november 2021 niet aan werk. Wel kun je een offerteaanvraag doen wanneer je bent uitgerekend op of na 15 november 2021. Offerteaanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord hebt. Aangevraagde proefkaarten via de website worden niet verzonden in deze periode.

De webshop is tijdens mijn verlof open. Dit betekent dat je bestellingen kunt blijven plaatsen voor sluitzegels, adresetiketten, ansichtkaarten en geboorteposters. De levertijd is tijdens mijn verlof 7-9 werkdagen. Proefkaarten worden deze periode niet verzonden.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me ook mailen tijdens mijn verlof als je vragen hebt. 

Liefs,
Sanne