Adresetiketten

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Adresetiketten


Je kunt de enveloppen natuurlijk netjes schrijven, maar je kunt ook gebruik maken van een adresetiket. Je geeft de envelop en verzending dan net dat beetje extra. We hebben verschillende soorten en bieden diverse mogelijkheden;

  • Standaard sluitzegels
  • Bijpassende sluitzegels
  • Op maat gemaakte sluitzegels

Bij alle opties kun je kiezen om het adres er zelf op te schrijven of deze meteen mee te laten printen in het lettertype van het geboortekaartje.Daarnaast is er ook een budget optie: Je levert ons een adressenlijst aan in Word of Excel en wij printen de adressen voor je uit op een wit etiket.

Klik hier voor de prijzen van de adresetiketten

Ik ben met zwangerschapsverlof!

Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik van 16 juli 2021 t/m 14 november 2021 niet aan werk. Wel kun je een offerteaanvraag doen wanneer je bent uitgerekend op of na 15 november 2021. Offerteaanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord hebt. Aangevraagde proefkaarten via de website worden niet verzonden in deze periode.

De webshop is tijdens mijn verlof open. Dit betekent dat je bestellingen kunt blijven plaatsen voor sluitzegels, adresetiketten, ansichtkaarten en geboorteposters. De levertijd is tijdens mijn verlof 7-9 werkdagen. Proefkaarten worden deze periode niet verzonden.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me ook mailen tijdens mijn verlof als je vragen hebt. 

Liefs,
Sanne