Adresetiketten

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Adresetiketten


Je kunt de enveloppen natuurlijk netjes schrijven, maar je kunt ook gebruik maken van een adresetiket. Je geeft de envelop en verzending dan net dat beetje extra. We hebben verschillende soorten en bieden diverse mogelijkheden;

  • Standaard sluitzegels
  • Bijpassende sluitzegels
  • Op maat gemaakte sluitzegels

Bij alle opties kun je kiezen om het adres er zelf op te schrijven of deze meteen mee te laten printen in het lettertype van het geboortekaartje.Daarnaast is er ook een budget optie: Je levert ons een adressenlijst aan in Word of Excel en wij printen de adressen voor je uit op een wit etiket.

Klik hier voor de prijzen van de adresetiketten

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een proefkaartje aanvragen, een (offerte)aanvraag doen en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. Aangevraagde proefkaarten met een uitgerekende datum tussen 17 juli 2021 en 14 november 2021 worden niet verzonden.

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne