Mooi verzenden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Enveloppen & meer


Enveloppen & meer

Hier vind je verschillende soorten en maten enveloppen, mooie (bijpassende) sluitzegels en adresetiketten. Ook vind je hier de verzendservice. Staat er niet bij wat je zoekt? Laat het gerust weten, dan kan ik het misschien apart voor je maken of bestellen.

Enveloppen

Voor elk geboortekaartje of trouwkaart is er een juiste formaat envelop. Naast de standaard witte enveloppen zijn er ook gekleurde enveloppen in verschillende kleuren.
TIP: Op aanvraag kan ik ook andere kleurtjes bestellen.

Bekijk hier alle enveloppen

Overige enveloppen

Naast witte en gekleurde enveloppen zijn er ook prachtige parelmoer enveloppen en transparante enveloppen in veel verschillende formaten. Parelmoer enveloppen kan ik leveren op aanvraag.
TIP: Transparante enveloppen zijn leuk te vullen met confetti!

Bekijk hier alle enveloppen

Sluitzegels

De verzending van het geboortekaartje of trouwkaart maak je af met een mooie sluitzegel. Ik heb standaard sluitzegels, bijpassende sluitzegels en op maat gemaakte sluitzegels.
Bekijk hier alle sluitzegels

Adresetiketten

Wil je de verzending echt helemaal compleet maken, dan zijn er nog adresetiketten. Ik heb standaard adresetiketten, bijpassende adresetiketten en op maat gemaakte adresetiketten. Voor alle adresetiketten geldt dat je het adres er op kunt laten printen in het lettertype van het geboortekaartje of trouwkaart of dat je deze zelf op de etiketten schrijft.
Bekijk hier alle adresetiketten

Ik ben met zwangerschapsverlof!

Vanwege mijn zwangerschapsverlof ben ik van 16 juli 2021 t/m 14 november 2021 niet aan werk. Wel kun je een offerteaanvraag doen wanneer je bent uitgerekend op of na 15 november 2021. Offerteaanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld, het kan alleen wat langer duren voor je antwoord hebt. Aangevraagde proefkaarten via de website worden niet verzonden in deze periode.

De webshop is tijdens mijn verlof open. Dit betekent dat je bestellingen kunt blijven plaatsen voor sluitzegels, adresetiketten, ansichtkaarten en geboorteposters. De levertijd is tijdens mijn verlof 7-9 werkdagen. Proefkaarten worden deze periode niet verzonden.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me ook mailen tijdens mijn verlof als je vragen hebt. 

Liefs,
Sanne