Mooi verzenden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Enveloppen & meer


Enveloppen & meer

Hier vind je verschillende soorten en maten enveloppen, mooie (bijpassende) sluitzegels en adresetiketten. Ook vind je hier de verzendservice. Staat er niet bij wat je zoekt? Laat het gerust weten, dan kan ik het misschien apart voor je maken of bestellen.

Enveloppen

Voor elk geboortekaartje of trouwkaart is er een juiste formaat envelop. Naast de standaard witte enveloppen zijn er ook gekleurde enveloppen in verschillende kleuren.
TIP: Op aanvraag kan ik ook andere kleurtjes bestellen.

Bekijk hier alle enveloppen

Overige enveloppen

Naast witte en gekleurde enveloppen zijn er ook prachtige parelmoer enveloppen en transparante enveloppen in veel verschillende formaten. Parelmoer enveloppen kan ik leveren op aanvraag.
TIP: Transparante enveloppen zijn leuk te vullen met confetti!

Bekijk hier alle enveloppen

Sluitzegels

De verzending van het geboortekaartje of trouwkaart maak je af met een mooie sluitzegel. Ik heb standaard sluitzegels, bijpassende sluitzegels en op maat gemaakte sluitzegels.
Bekijk hier alle sluitzegels

Adresetiketten

Wil je de verzending echt helemaal compleet maken, dan zijn er nog adresetiketten. Ik heb standaard adresetiketten, bijpassende adresetiketten en op maat gemaakte adresetiketten. Voor alle adresetiketten geldt dat je het adres er op kunt laten printen in het lettertype van het geboortekaartje of trouwkaart of dat je deze zelf op de etiketten schrijft.
Bekijk hier alle adresetiketten