Mooi verzenden

Villa Pluis | Hippe geboortekaartjes | Enveloppen & meer


Enveloppen & meer

Hier vind je verschillende soorten en maten enveloppen, mooie (bijpassende) sluitzegels en adresetiketten. Ook vind je hier de verzendservice. Staat er niet bij wat je zoekt? Laat het gerust weten, dan kan ik het misschien apart voor je maken of bestellen.

Enveloppen

Voor elk geboortekaartje of trouwkaart is er een juiste formaat envelop. Naast de standaard witte enveloppen zijn er ook gekleurde enveloppen in verschillende kleuren.
TIP: Op aanvraag kan ik ook andere kleurtjes bestellen.

Bekijk hier alle enveloppen

Overige enveloppen

Naast witte en gekleurde enveloppen zijn er ook prachtige parelmoer enveloppen en transparante enveloppen in veel verschillende formaten. Parelmoer enveloppen kan ik leveren op aanvraag.
TIP: Transparante enveloppen zijn leuk te vullen met confetti!

Bekijk hier alle enveloppen

Sluitzegels

De verzending van het geboortekaartje of trouwkaart maak je af met een mooie sluitzegel. Ik heb standaard sluitzegels, bijpassende sluitzegels en op maat gemaakte sluitzegels.
Bekijk hier alle sluitzegels

Adresetiketten

Wil je de verzending echt helemaal compleet maken, dan zijn er nog adresetiketten. Ik heb standaard adresetiketten, bijpassende adresetiketten en op maat gemaakte adresetiketten. Voor alle adresetiketten geldt dat je het adres er op kunt laten printen in het lettertype van het geboortekaartje of trouwkaart of dat je deze zelf op de etiketten schrijft.
Bekijk hier alle adresetiketten

Nieuws over mijn zwangerschapsverlof

Vanwege mijn zwangerschapsverlof neem ik nog maar beperkt opdrachten aan. Ben je uitgerekend tot uiterlijk 16 juli 2021? Dan kun je gewoon een (offerte)aanvraag en/of bestelling plaatsen. Alle uitgerekende data na 16 juli 2021 neem ik niet meer aan. 

Mijn verlof loopt van 1 augustus t/m 14 november 2021, in deze periode ben ik dus niet beschikbaar voor ontwerpwerk. Heb je een uitgerekende datum vanaf 15 november? Dan sta ik na mijn verlof graag weer voor je klaar, of dien je aanvraag voor 16 juli 2021 alvast in zodat je zeker bent van een plekje in de planning wanneer ik weer aan het werk ga.

Wil je op de hoogte blijven of vind je het leuk om te zien wat ik zoal doe? Kom me dan volgen op Instagram. Natuurlijk mag je me tijdens mijn verlof gewoon mailen of een berichtje sturen op Instagram. Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voor ik je mail of bericht beantwoord.

Liefs,
Sanne